Kontaktni podatki:

Micro Team, d.o.o.

Tacenska cesta 26

1210 Ljubljana

 

Telefon: 01 513 14 50

E-pošta: info@microteam.si

 

Varstvo osebnih podatkov

V podjetju Micro Team, d.o.o., se zavezujemo, da bomo vse vaše osebne podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali (preko spletnega obrazca, elektronske pošte idr.) skrbno varovali ter ravnali z njimi skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Spoštujemo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bomo storili vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

 

Katere podatke zbiramo

Za potrebe nadaljnje komunikacije zbiramo, obdelujemo in shranjujemo osnovne kontaktne podatke:

Ime in priimek, podjetje, kraj, e-mail, telefon, v kolikor te podatke vpišete v prijavne obrazce, ki se nahajajo na spletni strani, pri opisih tečajev.

Preko spletne strani lahko zbiramo tudi piškotke in IP številko, ki jih uporabimo za boljšo uporabniško izkušnjo, različne promocijske akcije-remarketing.

 

Zakaj potrebujemo vaše podatke

Vaše podatke zbiramo in shranjujemo z namenom poslovnega sodelovanja. Pri izpolnjevanju kontaktnih obrazcev, nam posredujete podatke, katere želite za komunikacijo z nami.

V kolikor se prijavite na novičke, pa dovoljujete, da vam občasno pošiljamo novice o novostih ali predvidenih terminih tečajev, na katere se lahko kadarkoli odjavite.

Osebnih podatkov nam niste dolžni posredovati, vendar pa v primeru, da jih ne posredujete, za vas ne moremo opraviti določenih storitev oziroma z nami ne morete skleniti pogodbe.

V skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, smo zavezani k varovanju osebnih podatkov uporabnikov naše spletne strani. Podatkov ne bomo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredovali tretji osebi oz. ne bomo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravljavca podatkov.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Teh podatkov ne bomo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval nam ali drugi vpleteni osebi. Podatkov uporabnikov ne bomo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Nameni obdelave osebnih podatkov

Potrebno je izrecno potrditi strinjanje in seznanitev s tem, da ste s tem, ko ste nam posredovali povpraševanje, pripombe ali vprašanje preko kontaktnega obrazca in vpisali svoje podatke izrazili strinjanje in zavedanje, da se bodo vaši podatki (ime in priimek, elektronski naslov) hranili za namen korektne komunikacije.

 

Rok hrambe osebnih podatkov

Zagotavljamo vam, da se bodo posredovani osebni podatki shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih. Lahko tudi zahtevate, da vaše osebne podatke prenehamo uporabljati za namene neposrednega trženja. V tem primeru bomo v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečili uporabo vaših osebnih podatkov za namen neposrednega trženja.

Osnovne osebne podatke (ime, priimek, spol in e-naslov) hranimo več čas, dokler ste naročniki na naš e-časopis novice oz. nam niste dali zahteve za izbris podatkov.

Podatke o izdanih računih ter podatke, ki so potrebni za sklenitev in izpolnitev pogodbe med vami in nami, hranimo še 10 let od izpolnitve pogodbe. Podatke o tem, katere storitve ali produkte ste od nas kupili, pa hranimo trajno oz. dokler ne prejmemo vaše zahteve za izbris podatkov.

Po poteku roka hrambe osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na tak način, da jih nikakor ni več mogoče povezati z vami oziroma jih pripisati vam.

 

Izvajanje politike zasebnosti

Vse redno ali honorarno zaposlene osebe v našem podjetju, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja z nami.

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo in ne omogočamo seznanitve z njimi tretjim osebam (izven podjetja Micro Team, d.o.o.) razen tistim, ki imajo z nami sklenjeno pisno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov (t.i. pogodbeni obdelovalci).

 

Vaše pravice

Imate pravico, da nas glede obdelave osebnih podatkov kontrolirate in kadarkoli zahtevate od nas, da vam omogočimo vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdelujemo, o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov lahko zahtevate tako, da nam pošljete sporočilo na info@microteam.si. Morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na naš elektronski naslov ali nas pokličete.

V primeru, da z našim odzivom, povezanim z zahtevkom za vpogled, popravek, prepoved obdelave ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

 

Piškotki

Naše spletno mesto lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo spletno stran in kaj ga zanima pri teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z izpolnjevanjem obrazcev na naši spletni strani, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

 

Posodobljeno: november 2022