Angleščina je svetovni jezik številka 1. Je jezik, ki ga poleg materinega jezika uporablja največ ljudi na svetu. Z njim smo v stiku vsak dan, saj ga poslušamo po radiu, po televiziji in z njim komuniciramo po internetu. Uporabljamo ga tako na dopustu kot tudi v službi. Angleščina je torej jezik, ki ga v današnjem času enostavno moramo znati. In mi vam pri tem z veseljem priskočimo na pomoč.

 

Vsebino programa prilagodimo vašim potrebam v podjetju.

 

Cena jezikovnega tečaja:

  • Šola angleškega jezika - 65 ur (vse stopnje): 975,oo EUR

Cena velja na osebo, v primeru skupine od 5 do 10 udeležencev. V primeru večjega št. udeležencev se prizna 10% popust.

Je v vaš e-nabiralnik ponovno prispel dopis v angleščini? Imate pri delu kdaj pa kdaj stik s strankami in partnerji iz tujine? Na tem tečaju se lahko naučite, katere besede in izrazoslovje vam odpira vrata in omogoča hitro in prepričljivo komunikacijo. Za tečaj se odločite, če ste opazili, da se je na vaši angleščini začel nabirati prah,  pa tudi, če bi radi spoznali in prišli v stik z zanimivimi aktualnimi gradivi, poslovnimi idejami, praksami in poslovno kulturo v tujini. Primeren je za vse, ki bi radi usvojili elektronsko, telefonsko in pisno poslovno komunikacijo, ob enem pa še brez zadrege pokramljali s partnerji in strankami iz tujine.
 
Učenje angleščine  se po koncu 36-urnega tečaja ne preneha – poskrbeli bomo, da boste poiskali teme in vsebine, ki vas zanimajo in motivirajo. Morda sploh ne boste opazili, da boste kar naenkrat v stiku z jezikom kar na dnevni bazi. Tako boste na nadaljnjih stopnjah tečaja še hitreje napredovali. Tečaj poteka v majhnih skupinah in udeležence razdelimo glede na predznanje in cilje, ki jih želijo doseči.

 

Everywhere you go, always take the weather with you, se glasi refren znane angleške popevke. Žal se jasnega neba na pot v 21. stoletju še ne da vzeti, lahko pa poskrbite, da boste na zalogi vedno imeli znanje angleščine.
 
Na tečaju se bomo v majhnih skupinah učinkovito pripravili na izzive, s katerimi se srečamo v praksi, ko se odpravimo čez mejo. Razvijali bomo tako slušno in bralno razumevanje kot tudi pisno in govorno komunikacijo. Preko pogostih situacij, s katerimi se srečujemo na poti, bomo spoznavali najbolj uporabne fraze in besedišče na temo transport, hoteli, hrana in pijača, trgovina, znamenitosti, denar in valuta. Poskrbeli bomo, da se boste znašli tudi v nepredvidenih okoliščinah, denimo ob obisku zdravnika.
 
Za večjo razumljivost bomo ponovili tudi nekaj slovnice. Preko aktivnega sodelovanja  s soudeleženci boste lahko preverili svojo iznajdljivost, ko pogovor ne bo tekel povsem tako, kot ste si predstavljali – in ravno takrat se boste učili največ! Spoznajte bogato angleško govorečo kulturo, znamenitosti in kulinariko, pobahajte pa se tudi s svojim izplenom, ki ste si ga sami pribarantali na tržnici na bližnjem vzhodu. Pridružite se dopoldanskemu tečaju četrtkove angleščine in na naslednji poti se boste v lokalno okolje vključili s še večjo lahkoto.

 

 


Povpraševanje - Prijava

V kolikor se želite udeležiti tega jezikovnega tečaja, izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili glede dodatnih informacij.