V podjetju Micro Team, d.o.o. ponujamo izvedbo računalniških tečajev za manjše in srednje velike skupine. Posamezniki se lahko priključijo v eno od skupin, glede na tematiko, ki jih zanima in glede na termin, ki jim ustreza. Za podjetja lahko izdelamo prilagojen učni program in tečaje izvedemo v prostih terminih.

Zaradi čim višje kakovosti izvedbe izobraževanja potekajo tečaji na naši opremi, ki je optimalno pripravljena za vse učne programe. Vsak udeleženec izobraževanj samostojno dela na primerno opremljenem računalniku, v trajno last dobi tudi ustrezno literaturo , prirejeno za vsak program in vse potrebne vaje v pisni obliki in v datotekah . Računalniki v učilnici so povezani v omrežje in so multimedijsko opremljeni. Udeleženci spremljajo delo na predavateljevem računalniku, s pomočjo projekcije slike na platnu ali velikem TV zaslonu.

Naše učilnice se nahajajo v Ljubljani in Kranju, so moderno opremljene in klimatizirane. Izobraževanja lahko potekajo tudi na vaši lokaciji, kjerkoli v Sloveniji. Če ne morete priti k nam, bomo z veseljem prišli do vas. Pri vas bomo postavili učilnico z vso potrebno opremo. Tudi če nimate primernega prostora, bomo za to poskrbeli v vaši najbližji okolici. Opravljanje izpitov na vaši lokaciji je možno pod dodatnimi pogoji.