Na tečaju vas pripravimo na izzive, s katerimi se srečamo v praksi, ko se odpravimo v nemško govoreče države. Razvijali bomo tako slušno in bralno razumevanje kot tudi pisno in govorno komunikacijo.
 
Preko pogostih situacij, s katerimi se srečujemo na poti bomo spoznavali najbolj uporabne fraze in besedišče na temo transport, hoteli, hrana in pijača, trgovina, znamenitosti, denar in valuta. Poskrbeli bomo, da se boste znašli tudi ob nepredvidenih okoliščinah, denimo ob obisku zdravnika. Za večjo razumljivost bomo ponovili tudi nekaj slovnice.
 
Preko aktivnega sodelovanja  s soudeleženci boste lahko preverili tudi svojo iznajdljivost, ko pogovor ne bo tekel povsem tako, kot ste si predstavljali – in ravno takrat se boste učili največ! Spoznajte kulturo in raznolikost nemško govorečih držav, znamenitosti in kulinariko. Tečajniki bodo v skupine razdeljeni glede na predznanje in željene cilje.


Povpraševanje - Prijava

V kolikor se želite udeležiti tega jezikovnega tečaja, izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili glede dodatnih informacij.

Prepišite spodnjo kodo (zaščita pred roboti)