Znanje nemščine je zaradi tesnega gospodarskega sodelovanja z Avstrijo in Nemčijo čedalje višje na seznamu veščin, ki so potrebne za uspeh v poslovnem svetu.
 
Je v vaš e-nabiralnik ponovno prispel dopis v nemščini? Pritisnete na rdeči gumb »angleščina« kadarkoli bi želeli izmenjati nekaj stavkov z nemško govorečimi partnerji, čeprav se še vedno spomnite zloglasnih slovničnih tabelic iz srednje šole? Naučili vas bomo, katere besede in izrazoslovje vam odpira vrata ter omogoča hitro in prepričljivo komunikacijo. Vzpostavili boste stik z zanimivimi aktualnimi gradivi, poslovnimi idejami in praksami v nemščini. Tečaj je primeren za vse, ki bi radi usvojili elektronsko, telefonsko in pisno poslovno komunikacijo, ob enem pa v nemščini še brez zadrege kramljali o vsakodnevnih dogodkih.  
 
Po koncu 36-urnega tečaja se vaše učenje ne preneha – poskrbeli bomo, da boste poiskali teme in vsebine, ki vas zanimajo in motivirajo. Morda sploh ne boste opazili, da boste kar naenkrat v stiku z jezikom na dnevni bazi. Tako boste na nadaljnjih stopnjah tečaja še hitreje napredovali. Tečaj poteka v majhnih skupinah in udeležence razdelimo glede na predznanje in cilje, ki jih želijo doseči.


Povpraševanje - Prijava

V kolikor se želite udeležiti tega jezikovnega tečaja, izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili glede dodatnih informacij.

Prepišite spodnjo kodo (zaščita pred roboti)