Rešite se tesnobe, neprijetnih misli in napetosti. Tečaji za lažje obvladovanje stresa in posledično bolj zdravo življenje. Naučite se sprostitvenih tehnik za dosego notranjega miru.

STRES je pogosto razlog za razvoj bolezni srca, sladkorne bolezni in depresije. Naučite se pravilno obvladati stresne situacije, preprečite izgorelost in začnite uživati v zdravem življenju.

Prijavite se na tečaj “Sproščanje in povezovanje čustev s telesom”

 

Ciljna skupina: Vsi ki se srečujejo s stresom.

Odgovarjamo na vprašanja:
 

  • Kako sprostiti in ublažiti telesno napetost?
  • Kakšne tehnike naj uporabljamo, da smo bolj sproščeni?
  • Kako zadihati s polnimi pljuči?


Vsebina izobraževanja z definiranimi cilji:
 

Naši obrambni mehanizmi oblikujejo našo držo preko mišičnih napetosti in nas omejujejo v delovanju.

Na delavnici bomo pogledali naše fizične obrambne mehanizme, jih poskušali ozavestiti in nato počasi opustiti, predvsem tiste, ki niso več učinkovite oziroma nam celo škodujejo.

Naučili se boste različnih sprostitvenih tehnik, s pomočjo katerih boste preusmerili pozornost stran od neprijetnih misli, zmanjšali mišično napetost, telo okrepili »od glave do pet« ter se naučili dihati počasi in globlje. S tem boste dosegli psihično sprostitev in ublažili telesne znake tesnobe. To vam bo pomagalo, da se boste lažje osredotočili na sedanjost, postali bolj zavedni in postopoma dosegli notranji mir.

 

Predviden urnik: Odvisno od dogovora in potreb stranke. Izobraževanje lahko izvedemo v dopoldanskem ali popoldanskem času, tudi čez vikend.
 


Čas trajanja v pedagoških urah za celoten program: 3 ure
 

Možni jeziki izvedbe: slovenski


Najmanjše in največje št. udeležencev: 6-15